03/04/2013

Liberalen willen een 'totale oorlog' in Syrië

Syrië.Generaal Salim Idriss.VSL.jpg

“Als ik wapens heb win ik binnen de maand” 

 

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 6 maart 2013 – De Liberale fractie in het Europees Parlement onder leiding van Guy Verhofstad en Koert Debeuf willen dat de Europese Unie nu ook openlijk en rechtstreeks wapens kan bezorgen aan de rebellen van het Vrije Syrische Leger (VSL).

Nu gebeurt dit via Turkije en de Golfstaten die dat op hun beurt verschaffen aan rebellen en terroristen in Syrië.

Generaal Salim Idriss, bekend van verschillende oorlogsmisdaden als generaal van het VSL, werd door de Europese Liberalen naar Brussel uitgenodigd om een openlijke wapenverkoop aan de rebellen te promoten.

Blijkbaar hebben veel Europese liberalen aandelen in wapenfirma’s om telkens weer het lobbywerk te doen voor die sector.

Malik Imran.

http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2013/03/06/rebellengeneraal-als-ik-wapens-heb-win-ik-binnen-de-maand-video/

Syria.Vrije Syrische Leger.Guy Verhofstadt .jpg

Guy Verhofstadt, voorzitter van ALDE, de derde grootste partij in het Europees Parlement, en de Nederlandse VVD-Europarlementariër Hans van Baalen, voorzitter van de Liberale Internationale, gaan het zogenoemde Vrije Syrische leger met antitank- en luchtdoelwapens bewapenen om ' het leger van president Assad binnen een maand een fatale slag toe te brengen’.  ‘Op die manier kan ook voorkomen worden dat de islamitische extremisten de opstand kapen’…

20:53 Écrit par Jacques | Lien permanent | Commentaires (0) |  Facebook |

Les commentaires sont fermés.