08/05/2007

13-jarig Brussels meisje vermist


Nog geen affiches voor vermiste Laura

Laura8.5.07.070508_verdwijning 001_0001

Sint-Agatha-Berchem - De 13-jarige Laura Wautier uit Sint-Agatha-Berchem is sinds vorige donderdag vermist. Het gerecht denkt dat ze thuis is weggelopen en wacht zeker tot woensdag om affiches te verspreiden van het verdwenen meisje. De familie van Laura begrijpt niet waarom.

Om 8 uur 's avons werd Laura nog gezien bij een vriendin. Maar sindsdien is ze spoorloos. "Het enige dat ik vraag, is dat ze ons belt om ons gerust te stellen," zegt de moeder van Laura. "Ik ben radeloos."

Het parket denkt dat Laura van huis is weggelopen. Toch begrijpt de familie niet waarom er nog geen foto's zijn verspreid.

"Ze willen liefst zo lang mogelijk wachten. Maar wachten we op? Een kind van 13 jaar loopt alleen op straat rond. Ze kent de stad niet genoeg om bij mensen te blijven slapen," zegt de wanhopige moeder.

© tvbrussel Brussel Nieuws, dinsdag 8 mei 2007

19:39 Écrit par Jacques dans Général | Lien permanent | Commentaires (1) |  Facebook |

Commentaires

donderdag 10 mei 2007
13-jarige Laura is terecht


Sint-Agatha-Berchem - De 13-jarige Laura Wautier uit Sint-Agatha-Berchem is terecht. Dat zegt Child Focus aan de Brusselse stadszender FM Brussel.

Het meisje verdween exact een week geleden. Ze vertrok donderdagochtend van thuis naar school, maar is daar nooit aangekomen. Vrienden zagen haar wel nog diezelfde avond.

Politie en gerecht kozen voor een discreet onderzoek omdat ze vermoedden dat het meisje van huis wegliep. Of dat zo was, is nog niet bekend.

© FM Brussel Brussel Nieuws

Écrit par : Jaap | 14/05/2007

Répondre à ce commentaire

Les commentaires sont fermés.