07/01/2007

MSN-groepen: eindeloze problemen

Image Hosted by ImageShack.us

Sinds 6.1.2007 is het onmogelijk om nog berichten op de MSN-groep van de Werkgroep Morkhoven te plaatsen.

Zoals gewoonlijk wordt er contact opgenomen met het MSN Groups Support Team.

Ook tal van andere MSN-groepen ondervinden aan de lopende band problemen.

Nadat de Herentalse burgemeester Jan Peeters (Sp.a-kamerlid) via de lokale radio en televisie een oproep liet doen om de 'website van de Werkgroep Morkhoven van het Internet te halen', namen de problemen met de MSN-groepen WerkgroepMorkhoven en FondationPrincessedeCroy op een onrustbarende wijze toe.
Volgens Peeters wilden een aantal mensen uit de wijk 'Koninkrijk' te Morkhoven dat de nieuwsgroep van de Werkgroep Morkhoven van het Internet verdween.
Het betrof hier echter een petitieactie met 13 handtekeningen van het Herentalse Sp.a-bestuurslid Victor V. die 9 jaar geleden de Morkhoven-woordvoerder Marcel Vervloesem van 'folteringen' en 'verkrachtingen' beschuldigde.
Victor V. wordt door Jan Peeters en het Herentalse Sp.a-bestuur ten volle ondersteund terwijl Marcel Vervloesem op 15.11.2006 voor de klachten van Victor V. werd vrijgesproken en Victor V. in een 30-tal processen-verbaals van zedenfeiten met minderjarigen voorkomt. Victor V. werd vorig jaar tot bestuurslid van het OCMW van de stad Herentals benoemd en mag daar mee in jeugdzaken beslissen.

03:48 Écrit par Jacques dans Général | Lien permanent | Commentaires (0) |  Facebook |

Les commentaires sont fermés.